luni, 31 martie 2014

TORT "PORC MISTRET"

Un tort spectaculos si o mare provocare pentru mine, provocare pe care am acceptat-o cu mare placere. Un tort micut de aproximativ 2.500 kg , cu blat umed de cacao si crema de vanilie.

Vizitati-ne si pe Facebook






TORT CU MASINUTE

Un tort cu muuulte masinute pentru un baietel care le adora pur si simplu. Mousse de fructe de padure si crema de vanilie cu nuci si mix pralinat

Vizitati-ne si pe Facebook





sâmbătă, 29 martie 2014

TORT DE BOTEZ CU BEBE...COMESTIBIL :)

Un tort dulce atat la propiu cat si la figurat. Gingasia si puritatea sunt mesajele transmise suav de acest tort minunat. Mousse de ciocolata cu lapte si mousse de vanilie cu mix pralinat de migdale si nuci. 6.400 kg

Vizitati-ne si pe Facebook








TORT CU DINOZAURI

Un tort spectaculos care ne duce cu gandul la lumea disparuta si atat de indragita de catre copii a dinozaurilor. Gustul a fost pe masura aspectului, crema de cacao cu stafide si rom si crema de vanilie si mix pralinat de alune si nuci, aproape 7.5 kg de dulce delicios. Briosele au fost si ele in centrul atentiei copiilor care au adorat mini-dinozaurii si palmierii dulci.

Vizitati-ne si pe Facebook












marți, 25 martie 2014

TORT SAFARI

Un tort pentru taierea motului de aprox 7 kg, cu vanilie si ciocolata. Un deliciu si o incantare atat pentru ochi cat si pentru papilele gustative ale celor prezenti la eveniment.

Vizitati-ne si pe Facebook



TORT CARS

Un tort de 2,5 kg cu masinutele poznase din CARS.

Vizitati-ne si pe FACEBOOK






luni, 24 martie 2014

TORT CU TRANDAFIRII ROSII

Un tortulet mic, de 2,200 kg, dar de mare efect si cu un impact vizual maxim asupra celor ce l-au degustat. Si nu doar aspectul a fost apreciat ci si gustul sau dat de mousse-ul de cicolata cu lapte, alune si caramel si mousse-ul de vanilie cu caramel.

Vizitati-ne si pe Facebook




TORT CU STRUMFI

Un tort de aprox 5 kg care ne duce cu gandul in lumea fantastica a strumfilor. Ganache-ul de ciocolata cu rom si stafide a fost completat de crema de vanilie si mix pralinat.

Vizitati-ne si pe FACEBOOK






duminică, 23 martie 2014

TORT VINTAGE

Un tort vintage cu blat umed de ciocolata, crema de vanilie si mix pralinat de nuci si migdale si crema de cacao cu rom si stafide. 7 kg

Vizitati-ne si pe Facebook





TORT DISNEY

Un tort cu un decor bogat populat cu multe, multe personaje din indragita lume disney. Desi micut - 3.300 kg, tortul este spectaculos in aparenta lui. Mousse de fructe de padure si sos de fructe, si mousse de vanilie si sos caramel. Delicioasa combinatie!:) . Briosele-printese au acompaniat acest tort, spre incantarea copiilor.

Vizitati-ne pe Facebook